Bloggflöde

Åkt på en redig sommar-förkylning…

Är det inte typsikt att jag blev påkastad en sån jobbig förkylning..? Varför just nu? Det är så himla mycket jobbigare att vara sjuk på sommaren kan jag tycka. Men men. Jag tog mig till kontoret i alla fall, jag jobbade undan innan febern slog till på riktigt. Nu har jag i alla fall kurerat mig med alvedon och en massa c-vitamin. Soffan är min bästa vän just nu. Tur man har en flickvän som skämmer bort en med en massa god mat. Häromdagen åt vi på Texas Longhorn medan vi höll på att flytta, men inget slår hjärtats egna mat <3

Dagens tre positiva 
– Jag älskar vår nya lägenhet
– Det är sååå himla kul att inreda en ny lägenhet från grunden
– Mamma kommer förmodligen till Stockholm i helgen

Ha en fortsatt fin torsdag hjärtan! Vi hörs senare.
Puss och kram

är det någon annan än jag som snor sin partners mat?? Hennes mat är alltid godare än min. haha  glas som ligger i frysen är en jäkligt smart och enkel idé. Bra jobbat Texas Longhorn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *