Bloggflöde

Annorlunda presenter till mamma

Detta är ett samarbete tillsammans med CoolStuff

Nu är det hög tid att planera in mors dag och vilken gåva du önskar ge bort. Är du ute efter en lite annorlunda present till mamma / mormor / svärmor så är det helt klart siten coolstuff som du ska spana in. Denna sida är nummer ett för mig när jag ska köpa presenter till mina vänner. De har allt man kan tänka sig och roliga saker som man aldrig någonsin trodde fanns. Jag är ett stort fan av coolstuff och jag har faktiskt redan klickat hem presenter inför mors dag. Nu ska jag tipsa er om vad man kan klicka hem till mamma på mors dag.

Presenttips nummer 1 är en ”badbalja” eller badkar som jag hellre säger hehe. Hur bra för dem som inte har ett ”riktigt” badkar hemma? Jag har faktiskt själv denna geniala uppfinning hemma och jag älskar den. Den är djup och får plats i dem flesta dushar. Detta kommer inte bli en fail, det kan jag lova <3

Presenttips nummer 2 är Zenkuru Kroppskudde. Mammsen förtjänar en god natts sömn och det får hon garanterat med en u-formad kroppskudde. Denna har jag faktiskt inte testat själv, men nu är den på väg hem till mig. Jag har varit så nyfiken på denna och har bara hört goda omdömen.

Presenttips nummer 3 är Zenkuru fotmassage. Fötterna är den del av kroppen som man sällan ger extra kärlek. De är blir liksom bortglömda. Denna fotmassage är en perfekt present till mamma för att skämma bort henne riktigt ordentligt. De tre förinställda programmen ökar blodcirkulationen i fötterna och hjälper en att bli piggare, friskare och gladare!

Hoppas mina tiås var till någon hjälp 🙂

Förutom prylarna ovan beställde jag även lite andra prylar som minneskort, adapter med mera. Leveransen kom på EN DAG. Det ät jäkligt bra 🙂

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *