Bloggflöde

är jag en lyx-student?

Idag fick jag höra att jag lever ett lyxliv trots att jag är student. Ordet lyx fick mig att tänka efter och reflektera kring. Ordet lyx och innebörden av det är ju himla individuellt. För mig är lyx att jag älskar någon och att bli älskad tillbaka. Längre ner i rang kommer saker som att jag har pengar, en fin lägenhet, en fungerande vardag med ett fantastiskt jobb. OCH givetvis hälsan. Jag unnar mig saker hela tiden, men jag är så noga med att alltid spara, ha ett jämt sparande och att investera i bra saker.
En fråga jag ofta får är ”hur har du råd att resa så mycket” och svaret på den frågan kommer här:
Jag sparar mer än hälften av all inkomst jag får in. Alla pengar som bloggen, instagram och övriga kanaler drar in lägger jag på resor, kläder och övrig shopping. Sparkontot skulle jag aldrig nalla i från. Det är ju det som är en trygghet för mig. Så JA, jag har råd att resa. Jag skulle aldrig aldrig aldrig någonsin ta ett lån för att köpa något (typ en väska, dator osv) eller en resa. NEJ. Jag tar upp detta då det har spekulerats så mycket både här i bloggen på min insta DM och flashback… Så nu vet ni 🙂

Nu ska jag jobba ett par timmar, har ett tiotal mail och samarbeten att gå igenom. Ha en fin torsdag älsklingar!

One thought on “är jag en lyx-student?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *