Bloggflöde

Är människor i Storstäder lyckligare?

Jag är ju från en extremt liten stad i Värmland, Arvika. Vissa kanske vet, men andra inte. Vad vet jag. Jag pratar ju inte så värst mycket om min bakgrund. Kanske jag borde ta ett inlägg eller två till det? Hur som helst så finns det en grej jag uppskattar lite extra mycket med Stockholm och det är just att allt är så tillgängligt. Vill man fika sent en söndagskväll på stan finns det möjlighet till det. Vill man dricka ett glas bubbel med en vän en tisdagskväll kan man också göra det. Hemma, ja alltså i Arvika finns det inga möjligheter till detta. För det första finns inte behovet och för det andra skulle väl alkoholist ryktena uppstå om man skulle dricka alkohol en tisdag. För sånt gör man inte, eller? Det är i alla fall inget man pratar om.
Är människor i storstäder lyckligare än människor som lever i småstäder? Jag är lyckligare här. Jag är lyckligare med fler möjligheter och jag är lyckligare när jag kan vara spontan. Hur är det med er?

Jag är INGEN stordrickare, men ett glas (ETT) bubbel någon gång i veckan kan slinka ner. I långa perioder kanske jag inte dricker något alls. Det beror på humör, säsong och livet omkring. I eftermiddag var just en sådan dag när jag bara slank in tillsammans med mitt sällskap på en restaurang, tog ett glas, en förrätt och var nöjd så.
Nu är jag hemma med min skatt igen. Det blir middag via Wolt, tända ljus och film. Och bara detta med Wolt? Vilken lyx. Sådant finns ju bara i lite större städer.
Ta hand om er och njut av lördagen

One thought on “Är människor i Storstäder lyckligare?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *