Bloggflöde

Arlanda, Terminal 5

Hej fina ni!
Idag tog vi bilen till Arlanda och jösses vad smidigt det är. Jag tycker till och med att det är ännu bättre än att ta taxi. Förr tog vi alltid bilen och jag hade faktiskt glömt bort hur smidigt det är. Nu sitter vi vid vår gate och väntar på att få borda planet. Tyvärr är det lite försenat så min utsikt får bli landningsbanorna i en timma till. Men dte gör inte så mycket 🙂
Jag vill förtydliga en sak IGEN och det är att hela denna resa och vistelse är ett samarbete med Visit Telaviv. Jag kommer att blogga om dem i ett reklam-samarbete så att ni vet. Känner att jag vill vara extra tydlig med det.
Ta nu hand om varandra så hörs vi så fort jag får tiden till det 🙂

Standarnd på arlanda heheJag har köpt denna goding så jag ska försöka så mycket jag bara kan 🙂 Har med mig två feta väskor hehe. Så typsikt mig:))

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *