Bloggflöde

Arvika MÂRTEN

Det är ändå rätt mysigt med höstmarknad i sin lilla hemstad. Lite märkligt bara att se alla gamla klasskompisar man växte upp tillsammans med. 8 av 10 ser nästintill exakt lika dana ut, den enda skillnaden är väl att dem redan har två eller tre barn… Jättekul för dem, men jag kan inte vara avundsjuk på det. Jag är så stolt och nöjd i mitt beslut över att jag flyttade från Arvika endast 15 år gammal. Jag behövde röra mig vidare för att inte fastna i dåliga mönster. Jag var/är aldlrss för driven för denna lilla stad. Här fans ingen framtid för MIG i alla fall inte karriärsmässigt. Idag när jag såg alla dessa ”gamla” vänner kunde jag inte undgå tanken ”hade det där varit jag om jag hade fastnat”. Mycket troligt..
Ikväll blir det middag hemma med familjen. Hade det varit för 12 år sedan hade jag säkert suttit i en låg bil och druckit Xcide.
Det är en humla tur att jag valde en annan riktning i mitt liv.
Ha en fin lördag alla läsare. Puss och kram

Lillasyster, Storasyster och min lille Brorsson William <3 lille plutten som älskar att dansa Blir mer och mer kär i dig för varje dag som går  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *