Bloggflöde

At the office

Hej hjärtan!
Trots att det är lite (läs fruktansvärt) rörigt runt mig just nu så har jag i alla fall mitt jobb som känns stabilt. Älskar att att kunna gå till kontoret, koppla bort allt och bara fokusera på det jag älskar. Alltså jobb. Jag är på kontoret ca 2-3 dagar i veckan till dig som undrade i en kommentar 🙂 Men det kommer såklart att variera lite beroende på vecka till vecka.

Nu är jag i alla fall påväg igen. Inte hem, utan till Kungsholmen där jag ska möta min kärlek. Vi ska hem, laga mat och bara njuta av kvällen. Har även hittat en ny serie som vi ska ge en chans. Håller tummarna på att den är bra. Tror jag checkar ut från det sociala livet idag. Känner jag för det så kommer det ett inlägg senare ikväll, annars hörs vi i morgon.
Ta hand om er <3

Säga vad man vill… MEN en AW på Vapiano är alltid ett säkert kort.  Från min Lunchprommis idag… <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *