Allmänt

Att jag som tjej pussar min tjej offentligt

Hej raringar!
Ikväll har jag och mitt hjärta suttit nedanför oss vid vattnet och bara njutit av vädret, omgivningen som är magisk och givetvis varandra. Jag älskar vårt område och mitt lilla smultronställe är just denna plats på bilderna här nedan. Vi grillade kor drack gott och bara pratade. Jag har verkligen blivit bättre på att bara sitta still och leva i nuet utan en Iphone i handen. Under tiden vi satt här höll vi hand och småpussades lite och tanken slog mig verkligen att folk stirrar… Vattnet ligger ganska nära en gång/cykelväg och människor höll ju på att cykla ned i vattnet för att de stirrade så på oss. Frågan jag ställde mig var stirrade dem för att det satt ett par där och grillade eller för att det var TVÅ TJEJER som pussades? Hur som helst så har min tjej fruktansvärt svårt för att visa kärlek öppet i offentligheten, medan jag aldrig tänker på det hemma i Sverige. Känner jag för att ge henne en puss när vi är och handlar så gör jag det. Tänk att människor fortfarande viskar, stirrar och pekar på homosexuella par i Sverige år 2018. Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om det….

One thought on “Att jag som tjej pussar min tjej offentligt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *