Bloggflöde

Att klara av hektiska veckor.

För att klara av veckans tuffa schema har jag vissa saker jag måste förhålla mig till för att det överhuvudtaget ska fungera. Denna veckan kommer jag till exempel vara borta på jobb måndag-fredag, söndag och sena kvällar. Det är så kul och det är det främsta anledningen till att det fungerar. Det jag gör är roligt.
Andra saker jag måste göra för att veckan ska funka är:
– Planering (jag blir så stressad om jag inte vet vad som ska vänta, kommande deadlines osv)
– Sömn! Jag försöker att sova 8,5-9 timmar per natt. Det är en konst, men jag måste sova för att ladda batterierna.
– Lunch-rehab! Om jag får tid över brukar jag gå ut och ta en promenad mitt på lunchen. Det gör susen för mig. Att andas frisk luft och koppla bort 20 min gör underverk.
– Ha inställningen om att jag kan, jag är bra, jag är GRYM som klarar allt detta. Jag har ett enda mål i kikaren.

MEN ni en fråga till er.. Jag har möjlighet att bjuda in er till ett fint event på torsdag kväll. Vill ni komma? Det kommer bli fantastiskt. Maila mig då på emmajennie@hotmail.se

Nu ska jag kika igång min dag.
Puss och kram

 Bild med redigering…Bild utan redigering. Naturen sprakar verkligen ni! Alla färger är wow Hur magiskt ät inte djurgården såhär års? Detta var en av mina rehab-prommisar. Oftast brukar jag promenera UTAN att fota, men här kunde jag inte låta bli.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *