Bloggflöde

Att matcha outfits med mobilskal från iDeal of Sweden

God morgon finaste ni <3
Måndag, åh vad jag älskar dessa måndagar! Idag har jag hela dagen planerat med både jobb, en härlig långlunch och senare en galaperimiär på schemat. Jag och M är nämligen inbjudna till den exklusiva premiären av filmen ”Sivandivan”. Ser så mycket fram emot att se denna film ikväll.

Men nu till något helt annat. Fick ett otroligt härligt bud av dem bästa på iDeal of Sweden. Deras nya vårkollektion är MAGISK. Jag älskar hur man kan matcha sina outfits med deras snygga skal och accessoarer. iDeal of Sweden har funnits med mig sedan dem startade och de slutar aldrig att imponera.

Tack för det <3
Ni kan shoppa deras nya kollektion här (klick) 
-Inlägget innehåller adlinks-

Detta skal är helt klart mitt favvo skal just nu. Ni hittar det här (klick) 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *