Bloggflöde

Att ta en taxi hem från posten med paket..

Hur normalt är det egentligen att ta en taxi hem från posten som ligger max 100 meter från min lägenhet? Idag gjorde jag i alla fall det och ja, det har hänt förut… När jag kom till posten hade jag inte bara ett paket att hämta utan 4 stycken som vart hyfsat stora (ett mega stort!!)  plus en massa små. Utöver detta släpade jag på min dator eftersom jag tidigare hade varit på kontoret. Men jag är glad att taxi-chauffören ställde upp och tog en sån kort resa hehe. Det som hade kommit var såååå fint. Är så glad över allt jag får hem. Det stora paketet är faktiskt något jag köpt och ni kanske minns vad jag spontan-beställde förra veckan? Om inte ska jag fräscha upp ert minne i ett senare inlägg. Angående mina posters som skulle upp idag så får de bli senare i veckan. Pappa var tyvärr dubbelbokad och kunde inte komma idag. Jag vill helst inte ge mig på att borra i betong själv. Nog för att min älskling kan, men vi har förresten ingen borr… 🙁
Nu ska jag äta sallad, kramas med Sasha och sedan mysa framför teven <3 Förresten. Ser ni mina nya telefon?? Jag ÄLSKAR DEN. packade upp den i går och jag är kär. Om ni inte ser det så är det en Iphone XS MAX. Skal här (klick) 

Uppge koden TAKE20 för 20% rabattMin älskade lilla snöboll till katt älskar när jag får hem paket hehe Fetaostsalladen från Panini är en av mina favvisar därifrån <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *