Bloggflöde

Att uppskatta det man har

Det är så himla viktigt att stanna upp för att reflektera över livet och faktiskt uppskatta det och dem man har. Det är inte en självklarhet för alla. Igår såg jag och Maria en svt dokumentär om Stockholms hemlösa och jag fick rysningar i hela kroppen. Ett litet snedsteg, eller otur i livet och det kan vara en själv som hamnar på gatan. Tämnk att man ska behöva jaga och leta efter nattskydd och mat..  Jag kan inte ens försöka förstå hur det känns att inte ha ett hem att gå till, ingen trygghet, ingen säng att sova i och kanske ingen mänsklig kontakt. De hemlösa ses ju av många som äckliga parasiter som inte är något värda. Detta är så fruktansvärt. Denna serie fick mig verkligen att stanna upp och reflektera över det jag har. Jag är så tacksam över det.
Allt är inte för evigt, så pausa vardagen och uppskatta livet.

Nu sitter jag på tåget till Göteborg. Med mig har jag två laptops så att jag kan multitaska hehe. Tänkte utnyttja dessa timmar med att jobba undan så mycket jag bara orkar. Såfort jag är framme ska jag in i sminket sedan kör vi. Jag är så nervös. Men jag vet att det kommer gå bra. Jag är trots allt väldigt tv-van, dock är jag ganska ringrostig vid det här laget hehe.
önska mig lycka till <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *