Bloggflöde

Back to School

Jag är så glad över att få börja skolan igen!! Att plugga är så roligt, men att jobba är såklart ännu roligare. Alla bitar börjar falla på plats och jag har verkligen börjat förstå vad min yrkestitel ska innefatta. Känns så roligt att jag faktiskt ät färdigutbildad om bara 5 månader. Helt sjukt ju. Rille, min kära vän har precis släppt av mig här hemma och nu ska jag återgå till evighetspysslet här hemma haha. Det blir ju aldrig klart (!!)… Men men. Man får helt enkelt skynda långsamt. Matsalsbordet jag beställt kommer vilken dag som helst.

Dagens tre positiva tankar :
– Jag åker till New York med min älskling om tre veckor
– Jag är snart tillbaka på PR-byrån som jag älskar!!
– Alla samarbeten jag har nära. Älskar att jobba tillsammans med alla mina samarbetspartners
Ha en fantastiskt fin tisdag eftermiddag. Jag ska som sagt kombinera eftermiddagen/kvällen här hemma med pyssel och matlagning. Snart kommer också en leverans av mat-kassen.

Kram på er!!

Dagens happy ”back to school face”Hela outfiten är från Bik Bok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *