Bloggflöde

Bada katten och mysa med sambo

Hej finisar <3
I eftermiddag blev det spa dag här hemma, men inte för mig och M utan för katten. Vi har klippt honom, kammat honom och badat honom med både schampo och balsam. Inte så populärt, men nu verkar han vara glad igen 🙂 Jag har haft en superbra dag på jobbet och efter att jag hade stängd dörren till kontoret gick jag faktiskt hem. Så skönt med en härlig promenad efter så många timmar vid datorn. Innan jag gick hem så hämtade jag ut lite paket och plockade med mig lite hämt mat. Min sambo mår inte på topp så hon behövde piggas upp lite. God mat hjälper mot det mest. Eller hur?

Nu ska vi faktisk prata bröllop, lägga ansiktsmask och kramas. Det gäller att ta igen tid tillsammans när man jobbar så mycket som man gör nowdays.
I morgon blir det en mycket hektiskt men rolig dag. Onsdagar kan vara en favorit dag.
Trevlig kväll <3

Att kvälls-rolla huden är min typ av vardagslyx. Jag älskar denna härifrån (klick) . Detta är det nya mina vänner. Att skapa ”en skada” i huden har aldrig gett så mycket näring och glow. Wow
Rollern kommer med tre olika munstycken. En 0.2 ml, en 0,5 ml och en för kroppen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *