Bloggflöde

Blandat från min fredag

Hej raringar <3
I skrivandets stund befinner vi nu oss i bilen till Norrköping. Som jag längtat efter denna getaway tillsammans med min älskling. Att få njuta av lediga helger rillsammans med henne är något jag verkligen uppskattar. Dock så kommer det bli lite av en ”content-dag” idag då jag har oerhört mycket samarbeten att fota. Men jag tycker det bara är kul 🙂 I morgon blir det Kolmården hela dagen, hoppas att vädert är på vår sida 🙂 Nu måste jag sluta skriva så att jag inte blir åksjuk. Nedan kommer lite bilder från mitt senaste dygn 🙂 Världens bästa Locktång <3 Fick detta fina svall med hjälp av denna värmetång. Älskar.
Ni hittar den här (klick) Fina fina trapphus till mitt kontor Denna utsik hade jag under lunchen igår, Efter jobbet åkte vi med Sasha till pappa 🙂 Dessa två älskar verkligen varandra och tur är väl det 🙂 Världens bästa pappa och kattvakt. Sasha kunde inte få det bättre än med honom. När jag kom hem igår hade min älskling hämtat fredagens paket. Hon är bäst!! Haul kommer.  NU, Norrköping. Denna fina outfit kommer ni få detaler på sen <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *