Bloggflöde

BUBBLEROOM RABATTKOD – EMMA10 GER ER 10% RABATT

Hej raringar <3
Efter lunchen idag mötte jag upp M för en heldag ute på stan i det härliga vår vädret. Vår för oss betyder en masa promenader, besök på olika museum och fika ute i solen. Allt detta fick jag göra idag. Åh vad mysigt vi har haft det. Jag har ju aldrig tidigare besökt insidan av vårt Kungliga Slott (helt sjukt), men idag fick jag äntligen se och vandra runt inne i slottet. Magiskt var det. Tog en massa foton som ni ska få se. Efter slottet satte vi oss och drack en varsin kaffe innan det var dags att ta en prommenad till Filmhuset och kvällens galaperimär av Sivandivan. Nu ska jag visa dagens look och den kommer här:

Klädd i Bubbleroom från topp till tå.
Med min kod emma10 får ni 10% på ALLT.
Passa på <3 Är såå kär i denna kjol. Kommer att bo i den hela våren.
Scarfen på Gucci-väskan kommer från Hermine Hold och örhängena kommer ifrån Lily & Rose

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *