Bloggflöde

Cartier – Love Braclet

Hej på er! <3
Denna dag har varit helt magisk på alla sätt. Jag känner mig helt pirrig på grund av allt som händrer. Det känns så himla bra, nästan overkligt. Idag har jag varit på två möten, ett lite viktigare och mer prioriterat än det andra. Efter det så mötte jag upp M och i hennes sällskap så ville jag unne mig något fint. Jag ville belöna mig själv genom att köpa en gåva. Det är viktigt att ge sig själv presenter när man har nått mål. Det blev inye vilka gåva som helst utan jag slog äntligen till på mitt dröm-smycke. Nämligen ”Love bravlet” från märket Cartier. Jag har kikat på detta sååå mycket och äntligen blev det mitt. Dock så hade jag inställningen att köpa det släta i guld. Men efter att ta provat ett med stenar på så blev de det. Nästan dubbelt så dyrt, men ack så värt <3  Efter detta har jag fotat lite content, hämtat mängder med paket, städat hemma, jobbat lite och nu äter jag sushi. Så bra dag

Hur fint?? Är så kär  Om ni vill kika på armbandet så finns det här (klick) – Cartiers hemsidaPrislappen är hög jag vet. Men som den trevliga tjejens om hjälpte mig sa ”detta armbandet bär du livet ut” Hon skruvade det på mig, jag betalade och log hela vägen hem. Jag är så glad över detta. Kommer aldrig ta av det.   Jag dog när jag såg vad jag hade fått i gåva från Vironica Virta. Alltså hur mycket jag är inte denna jacka?? Lika så knytblusen som också låg i lådan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *