Bloggflöde

Dags att fylla garderoben med vårplagg

Detta är ett samarbete tillsammans med KRISS

Hej fina ni.
Längtar ni lika mycket efter våren som jag gör? Det misstänker jag i alla fall. Nu vill jag bara hänga undan alla boots, tjocka jackor och mössor. Jag vill ha plusgrader, ljusare kläder och framför allt tunnare plagg. Jag har aldrig längtat så mycket efter våren som jag gör i år.
Hur som helst fick jag hem ett paket med lite fina vårkläder från modebutiken KRISS. KRISS ett Svenskt modeföretag som har över 80 butiker i Norden, Tyskland, Belgien och Schweiz. Nu har KRISS precis lanserat deras nya vårkollektion och den måste ni spana in. Blusarna är magiska och lika så denna kjol som jag valde. Denna marinblå midi-kjol kommer definitivt packas ner i väskan till London. Jag älskar KRISS och deras plagg just för att de är så unika, vackra och håller en oerhört bra kvalité.
Redan nu kan ni shoppa deras vårnyheter via denna länk (klick) . Fyll garderoben med stilsäkra och kvalitativa plagg från KRISS <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *