Bloggflöde

Dinner dejt och klyschig serie på Netflix.

Hej älsklingar!
Idag tog jag med mig min fästmö ut på en liten söndags-dejt. Eftersom hon älskar hamburgare så blev det just det. Vi gick inte till vilken hamburger- restaurang som helst utan vi styrde kosan till Hard Rock Café. Vill man ha BRA burgare så är det hit man ska gå. Så är det. Jag tog en Hikcory burger och M samma sak utan hickory såsen då. Allt smakade magiskt och vi gick supermätta och nöjda därifrån. M tröttnar aldrig på burgare, det är exakt så jag är med Sushi. Jag skulle kunna äta det varje dag. Men eftersom att kroppen mår bra av varierad kost så har jag satt stopp på det hehe.
Ikväll kommer jag vara ensam hemma så jag ska passa på att sätta på en superklyschig netflix serie nu som jag är ensam om att gilla i vårt hushåll. Om ni diggar Typiska New-York serier ala Gossop Girl är detta något för er. Den heter ”don’t trust the bitch in apartment 23” Så bra!
sagt och gjort ska jag krypa ner under fliten bredvid sasha och kolla till midnatt. Det ni.

Ha en mysig söndagskväll fina ni.
puss och kram droooooling. så så gott.  Min blus fyndade jag på H&M rean. Handlar sällan på H&M, men ibland imponerar även dem. Dock skulle jag aldrig i livet handla på divided (aka barn/ungdoms avdelningen).. Vet vissa i min ålder som fortfarande gör det hehe..  Min skatt, min hjälte, mitt allt <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *