Bloggflöde

Dubai – Jag längtar

Nu är det cirka två veckor kvar tills vi åker till Dubai. Som jag längtar. Har nog aldrig längtat så mycket efter en resa som denna. Kommer verkligen lägligt. Innan denna resa skulle jag ju åka till bästis i London, men eftersom året startade som det gjorde så kommer det inte bli av i januari. Tyvärr, det gör ont. Men livet kommer ibland emellan. Dock så har jag ju bokat en lyxlägenhet i Kensington en vecka i mars. Då jäklar <3
…Men åter till Dubai. Jag fick en chock (!!) när jag skulle in och boka hotell. Jag hade förstått att Dubai är priecy, men såhär dyrt kunde jag aldrig tro att det skulle vara med hotell.. oh.. Såklart hittade jag ett hotell som vi ville ha, men budgeten sprack ju med hästlängder haha… Man vill ju bo bra och det har vi ju alltid gjort. Denna gång blev det ett hotell i Downtown Dubai precis intill Burj Kahlifa och Dubai mall. Jag har fått höra att detta ska bara det bästa läget och det återstår att se…
Här kommer lite bilder på vårt magiska hotell.

Drömmer mig bort… Tänk att vakna till detta varje dag Något på vår to do list är:
1. Burj khalifa
2. Miracle garden
3. Upptäcka öknen
4. The palm Islands
5. Dubai Mall

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *