Bloggflöde

EMMAJENNIE15 ger er 15% rabatt på Na-kd

God morgon mina fina läsare!
Kan inte förstå att det redan är fredag. Fredag och bara TVÅ VECKOR kvar innan jag tar examen <3 Känns så sjukt att skriva. Men snart har jag kämpat mig igenom mina dröm-studier som varit så så så tufft stundvis. Det kommer bli en sådan lättnad att hämta sitt examensbevis och betyg.
Hela helgen är för mig planerad, känns kul att jag faktiskt styrt lite planer ändå. Vad jag ska hitta på får ni reda på lite senare.
Nu ska jag jobba någon timma hemma, innan jag ska till kontoret.

Men innan jag publicerar detta inlägg måste jag ger er en superchans att handla hos Na-kd med min rabatt EMMAJENNIE15. Passa på att handla exklusiva Hannalicios kollektion till grymma priser <3
Ha nu en fantastisk dag fina ni 🙂

Blazer här (klick) / BÄSTA byxan jag haft här (klick)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *