Bloggflöde

En bättre lunch på Ingelsta kalkon

Ja, jag har hittat ett nytt favoritlunch-hak precis nedanför kontoret. Ingen jacka behövs, det är lyx! Ingelsta kalkon heter stället och idag blev det premiär för mig 😀 Jag bjöd även M med på lunch och vi båda tog en ”Ingelsta burgare”. Så galet gott och fräscht med kalkon-burgare 🙂 Ni hittar Ingelsta kalkon på Humlegårdsgatan (bakom Stureplan), gå och ta en lunch där vetja <3
Om en stund kommer Wolt med sallad levererad, men fram tills dess ska jag jobba undan lite. Flera events väntar i morgon så jag kommer vara upptagen nästintill hela dagen 🙂
Men här kommer i alla fall lite bilder från min onsdag. Min nya Iphone xs Max tar helt okej bilder. vad tycker ni?

Detta är ett samarbete tillsammans med Ingelsta kalkon

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *