Bloggflöde

En mysig start på söndagen

Hej vänner <3
Lata helger hemma kan nog vara det bästa ändå! Det är sällan som jag bara är hemma och tar det lugnt. Idag började jag dagen med en rejäl sovmorgon följt av kaffe och mys med katten. Han kräver verkligen uppmärksamhet vår lilla goding. Nu tänkte jag beta av mailen (det jag inte hann med i fredags) sedan ska jag till gymmet och efter det så kanske det blir bio. Jag är sjukt sugen på att se en bra film ikväll. Vi får se vad min andra halva tycker om det. Förresten, jag bokade nyss ett magiskt hotell i Rom. Vi åker om drygt två veckor. Ska bli så roligt. Jag älskar ju Italien och inte minst Rom <3
Om ni vill handla på Na-kd så gäller min kod tills ikväll EMMAJENNIE15 ger er 15% rabatt på ALLT.
-Shoppa här (klick) – 
PUSS OCH KRAM

Plisserad midi kjol här (klick) / Blus här (klick) 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *