Bloggflöde

En onsdag mitt i livet…

Jag avslutar dagen där jag började den – i soffan med datorn i famnen och en kopp thé bredvid mig. Kan inte dricka kaffe senare än fem på eftermiddagen för då kan det bli svårt att somna. Dagen har varit hur bra som helst. Tempot har varit högt och jag har fått så mycket gjort. Blev överraskad med lunch också och bara det var lyx <3 När jag kom hem stod det en massa bud utanför dörren och sedan kom även en kille och ringde på dörren med ännu en låda. Jag älskar sådant här <3 Jag älskar mitt jobb!
Nu ska jag lägga ifrån mig datorn och bara mysa med mina hjärtan.

Ta hand om er. Puss och kram

Perfekta kostymbyxor från www.na-kd.com / nya ljuvliga skor från Philip Hog  Klassiker på vapiano Såhär såg det ut när jag kom hem. Mysigaste lilla familjen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *