Bloggflöde

En typisk fredagskväll hemma hos oss…

Igår slocknade både jag och M klockan 22 i varsitt hörn i soffan… Tragiskt? För att vara helt ärlig är det exakt så här fredagarna brukar sluta för oss. Vi båda brukar vara helt slutkörda när arbetsveckan tar slut. Jag ger verkligen allt och när jag väl får slappna av och andas ut så blir det såhär 🙂 Haha! Vaknade upp hyfsat tidigt i morse och då åt jag frukost, drack mitt kaffe och höll mig från att gå in på mailen. Nu ska jag snöra på mig skorna och ta en timmes Power Walk i solen. Efter detta ska jag fota lite samarbeten!

Ha en ljuvlig lördag och njut av solen om den lyster hos er.
Puss och kram

Hur underbart är inte mitt nya loung set från Gina Tricot? Jag är helt kär. Sasha gillar också att gossa med det heheSedan ska jag såklart visa er allt som denna lådan innehåller. Om ni vill ha en sneak peak kan ni gå in på min Instastory 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *