Resor

Epistrophy Lower Manhattan

Hej älsklingar!
Snart är det läggdags för er och här har dagen i princip bara börjat hehe. Idag började vi dagen med att ta en bil in till midtown där vi skulle up på ”top of the rock”.. MEN eftersom det var oroligt dimmigt och disigt så blev vi rekommenderade att åka på en annan dag. Sagt och gjort så bokade vi om. Efter detta gick vi 5:e avenyn ner med en varsin kaffe. Här blev det lite shopping 😀 Vädret är INTE det bästa här i NY idag så det har blivit en hel del taxi. Inte så kul att spendera en hel dag under ett paraply. Från 5:e avenyn tog vi en bil till Soho och Bloomsbury där vi tittade på lite designerbutiker. Har funderat såå på att köpa en till designer väska, men det får vänta då jag inte kan bestämma mig. Ska man slänga ut ca 40.000 kr igen vill jag köpa ”rätt” . Efter detta så gick vi till ett café som jag blivit rekommenderat. Ligger också i Soho och heter ”Epistrophy”. Det var sååå mysigt och gott. Deras kaffe var fab.
Nu är vi hemma på hotellet och laddar om för middag och barhäng. Ska berätta allt i morgon. Puss på er


New York är såå otroligt annorlunda i jämförelse med Stockholm. Inners inne tror jag att jag hör hemma någon helt annan stans. Jag är väldigt ”osvensk” i mitt sätt att vara och känner mig mer ”hemma” utomlands..  Min fina älskling Det är något speciellt med att läsa New York times…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *