Bloggflöde

Ersättning för flygförseningar

Hej raringar!
Ni som hängt med mig i bloggen vet att jag reser utomlands cirka en gång i månaden och i nästan 100% av fallen så tar jag flyget till mina destinationer… Jag älskar att resa och jag vill aldrig sluta med det. Det finns liksom inget negativt med att uppräcka nya platser och möta nya kulturer. Det enda jobbiga som kan förstöra så mycket när man reser är flygförseningar och alla dess konsekvenser… Köper man en dyr flygbiljett vill man ju såklart att planet ska hålla tiden och att man anländer i beräknad tid. Dock är de allt för ofta som flygförseningar inträffar vilket resulterar i att  man blir flera timmar sen till sin destination. Förseningar har hänt mig allt för många gånger och detta med att man inte får någon ersättning kan nog vara det sämsta. Men från ingenstans fick jag ett grymt tips att sidan: flightright.se hjälper en med ersättning och lyckas till 99% av alla gånger. Du kan få tillbaka upp till 600 euro och du kan läsa allt om hur du går tillväga här. Det är så enkelt och tar bara ett par minuter att ansöka 🙂

Lycka till!

 

Detta är ett samarbete

One thought on “Ersättning för flygförseningar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *