BloggflödeFestligheter

Event på Happy food store – Sveavägen tillsammans med C/o Gerd

Hej raringar!
Som jag nämnde tidigare så startade jag min dag på Happy food store på Sveavägen tillsammans med ett gäng bloggare och Influencers. På plats fanns det god frukost och grundarna av det fantastiska svenska och ekologiska varumärket C/o Gerd . Detta märke är för mig relativt nyfunnet, men det tog inte lång stund innan jag föll pladask för deras kroppsprodukter och hårvårdsprodukter. De är ljuvliga och förpackningarna är ekologiska, vilket gör det hela ännu bättre! C/o Gerd har en helt fantastisk historia och det gör det hela ännu finare och roligare att använda just dessa produkter. En annan fantastisk sak med morgonens event var platsen. Happy food store är en butik jag inte tidigare besökt, mycket märkligt kan jag tycka. Denna butik är ju underbar och har precis allt för att kroppen och själen ska må bra. Ni hittar Happy food store på Sveavägen 22. Gå dit vetja <3
Här kommer lite bilder från morgonens fina event!

 Deras ansiktsrutin är fullproppade med vitaminer som hyn behöver. C/o Gerd menar på att en hudrutin inte ska vara jobbig eller krånglig. Jag kan inget annat än att hålla med. Fina är ju förpackningarna ocksåMin fina bloggande vän Anna  Fina bloggar. Emma och Marie
ännu fler härliga och otroligt fina influencers. Emma och Sheila  Detta är helt klart en av mina favoriter inom handkrämer. Fina på handfatet också 😉Vem blir inte glad av dessa fina flaskor? Ja, jag kommer definitivt gå till Happy food store OFTA 🙂

 

One thought on “Event på Happy food store – Sveavägen tillsammans med C/o Gerd

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *