Bloggflöde

Fix, fix, fix hemma i min lägenhet.

Idag har jag äntligen fått hjälp av min käre far här hemma. Vi har borrat upp en megastor rund spegel på väggen i vardagsrummet, sedan har hela 7 tavlor åkt upp på väggarna..eller tavlor och tavlor. Det är posters i fina mässing-ramar ifrån posterstore. Det blev så himla fint och ombonat är hemma nu. Något annat jag också pysslat med ikväll är att pack upp min magiska spegel med lampor  ifrån Iconmirror (klick). Detta var verkligen den finaste spegeln jag någonsin sett. Alltså wow. Vilket selfie-ljus och sminkljus. Denna kommer bli sååå fin i mitt nya sminkrum som är på gång. Givetvis kommer ni få se resultat på allt (så fort jag hinner fota här hemma, innan det blir svart ute)
Nu ska jag jobba någon timma innan jag ska planera lite outfits för kommande event i veckan.
Ta hand om varandra.

Innan jag fick hjälp av pappa idag blev det middag tillsammans

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *