Resor

Frihetsgudinnan färja. Så tar du dig hit

Att ta sig från Centrala New York till frihetsgudinnan är enkelt. Denna tur gjorde vi idag och det är absolut inget jag ångrar. Att boka biljetter med färjan ut till frihetsgudinnan gör man här (klick). Båten går från Battery park var 20:e minut och det tar bara ca 15 min ut till Liberty Island där man hittar frihetsgudinnan. Vad mäktigt det var att se henne så nära.. Sist jag var här åkte jag bara förbi. Ni måste ta chansen att åka hit. New York har varit riktigt svettigt idag alltså.. Molnigt, kvavt och sååå hot. Ska inte klaga egentligen. Men mitt hår är frissigare än någonsin hehe.. Efter denna utflykt åkte vi hem till hotellet, vilade benen och sen tog vi en taxi till kvällens alla upplevelser. Denna dag har bjudit på så mycket. Mycket mer än vad man (och ni) kan ana… <3 Nu är klockan strax efter 04 hos er och jag ska strax sova. Ta hand om er <3

På färjan ut till Liberty Island    Ser ni hur smååå alla människor är??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *