Bloggflöde

Funkar Ricinolja för hårväxt

Nu har har jag provat Ricinolja av och till i ett helt år. I början körde jag med den flitigt, ca två gånger i veckan i tre månader. Under denna period märkte jag stor skillnad. Håret växte som gräs och jag fick färga håret fortare än någonsin. Nu kör jag med ricinolja då och då och jag gillar det. Håret blir mindre frissigt, håret växer fortare och det känns allmänt bra. Jag gillar det. 

Det negativa med att hålla på med ricinolja är att det tar tid, det kan vara lite kladdigt och man måste vara noga med att tvätta ur det ordentligt.
Såhär använder jag Ricinoljan:
1. Jag masserar in den bena för bena i hela hårbotten i torrt otvättat hår. 
2. Efter detta applicerar jag lite i längderna  
3. massera riktigt ordentligt och sätt upp allt hår i en klämma
4. Låt verka i minst två timmar (sov helst med det)
5.  Efter att verkningstiden har passerat massera först in shampoo på oljan i torrt hår, skölj noga. Massera in hela håret med shampoo igen, avsluta med balsam. 

Ricinoljan från Life tycker jag är bäst kostar ca 70 kr 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *