FesterFestligheter

Galapremiären av Lyrro – Ut & invandrarna

Hej älskade ni!
Igår bjöd Erwik Communication in till en kväll tillsammans med Internationella komedifilms-festivalen på Skandia-biografen här i Stockholm. Det bjöds på fina snittar, gott i glasen och en herrans massa skratt. Efter mingel, skratt och presentation av gäster och skådespelare så fick vi se filmen vi alla väntat på Lyrro – Ut & invandrarna. Mina förväntningar på filmen var som jag sa SKYHÖGA och filmen var bra, mer än okej. Men det kändes som att de inte riktigt fick till de typiska ”Yrrol-skämten” och den sjuka ironin.. Men trots detta så måste ni se den för den var BRA. Helt klart. Med mig under kvällen hade jag min pappa och flickvän 🙂

Outfit från Na-kd
I 48 H erbjuder jag 15% på ALLT. Uppge koden EMMAJENNIE15 I kassan.
Shoppa HÄR KLICK

BYXOR (HÄR KLICK)  

GLITTER TOP (HÄR KLICK) 
(kod EMMAJENNIE15)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *