Bloggflöde

Gårdagens helsvarta outfit

Om det är något jag aldrig tröttnar på så är det helsvarta outfits <3 Det är så fint och kan aldrig bli fel. Denna dag har även den bara sprungit iväg. Jag har varit hemma från kontoret hela veckan och jobbat via stöket här hemma där det har funnits luckor. Men allt rullar på fint här och lägenheten håller på att förvandlats till den lilla (stoora) hotellsvit jag drömt om. Lägenheten ät sååå stor och det känns som att jag kommer få det jobbigt med att fylla upp alla ytor hehe… Ni ska givetvis få se bilder. Det ska bara bli lite mer klart först 🙂 Förutom fix i lägenheten har jag varit hos Michaela på Uniiq och fixat så fina klor. Är sådär jättenöjd IGEN.
En sak som tynger mig lite idag är att det kommer inte bli något London för mig…. Jag har bokat allt, men av personliga skäl kan jag inte åka. Världens underbaraste bästis förstår… MEN jag hade verkligen sett fram emot denna resa. Som tur är finns London kvar.
Nu ska jag kolla lite serier och sedan ska jag sova. I morgon kommer min soffa, yey!!

Älskar mina byxor från Bubbleroom. Beställde dem i både vitt och svart. Så sköna, höga i midjan och perfekt längd.
(Detta är ett samarbete via min instagram)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *