Bloggflöde

Gilda Skolan – Aha behandling

Hej fina ni!
Idag spenderade jag hela två timmar på Gilda skolan här på Östermalm. Först fick jag fylla i lite papper (eftersom det var min första behandling på denna salongen). Efter det fick jag en hudanalys och lite tips på hur jag kunde ta hand om just min hudtyp på bästa sätt. Efter detta startade behandlingen. Jag gjorde ”Ansiktsbehandling AHA
” Syrorna fungerar genom en kemisk peeling som går djupare ner i huden än en vanlig kornpeeling och ger den friska och nya huden, som befinner sig undertill, en möjlighet att komma upp till ytan. Resultatet blir en ungdomligare, fräschare hud med mycket mer lyster. Syrorna binder även fukt i huden vilket gör linjer och rynkor grundare. Jag är så nöjd med denna behandling. Den var så behaglig och avslappnande. Ska försöka gå på behandlingar här så ofta som jag har tid. Det är ju såå nära så det finns liksom inga ursäkter <3

Under behandlingen fick man låna tofflor. Allt var så rent och fint i lokalernaEfter behandlingen gick jag och M för att äta en sen lunch på Bejing.   Skor Philip Hog, Tröja Bubbleroom och Mom jeans Gina Tricot

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *