Resor

Grand hotel palace Rome

Hej älsklingar.
Våra dagar här ser ungefär ut såhär frukost på hotellet, promenad till vackra platser, fota, fika, champangelunch, någon upplevelse, promenad, middag och glass. Jag älskar det <3 Jag älskar att uppleva och att prata med människorna som bor här. Som jag sagt tidigare är Italien helt klart mitt favoritland.
Idag har vi variit på en takterass och ätit lunch, såå jäkla lyxig och helt magisk. Det är så varmt idag sådär ”jobbigt” varmt, men man får inte klaga på det jag vet 🙂 Nu ska ni få selite bilder från vårt hotell som jag knäppte igår snamt en mysig middag i vatikanen.

  detta är alltså vårt hotell. Hur magiskt? bubbel till varenda måltid. Ja, absolut.  Klänning från Gina Tricot 🙂  En kvällstur med hop-on-hop-off-bussarna 🙂

2 thoughts on “Grand hotel palace Rome

    1. Hej ”Anna L” och tack för din fråga. Inget jag köper eller har köpt är finaniserat med lån eller kriditer. Jag jobbar och tjänar bra med pengar. Finns ingen anledning för mig att ta någta lån eller handla på kredit.

      Allt gott, Emma Jennie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *