Bloggflöde

Greasy spoon Brunch

God morgon fina ni!
Jag har varit länge såå länge. Men det är något magiskt med att vara uppe tidigt och promenera i stan när nästan ingen annan är vaken. Jag tror alla redan har lämnat stan för midsommarfirande? Jag har faktiskt INGA planer för midsommar. Visst är det galet såhär en dag innan? Jag och en fin vän hade planerat picknick på djurgården och hänga på en filt tills man kan se stjärnor på himlen. MEN vädret vill inte samarbeta så vi kommer tyvärr hoppa det…
Hur som helst så började jag min dag med brunch i Vasastan. Jag tog min gamla vanliga klassiker. Pannkakor med så goda tillbehör. Nu sitter jag på Tunnelbanan påväg till mälarhöjden för att fixa mina naglar hos bästa Michaela. Har längtat så mycket då mina naglar är galet utväxta.
Ha nu en fin torsdag hjärtan

såå grått och tråkigt väder idag. Då passar ju en helsvart outfit perfekt! hehe

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *