Allmänt

Halloween-fest på lördag!!

Jag längar så tills på lördag och årets Halloween fest. Det ska bli så kul. För en gångs skull är jag ledig en hel helg och jag kan ätnligen få dricka både vin och drinkar. Jag älskar ju drinkar, men det var så längseden jag drack nu. Jag har helt enkelt haft för mycket att göra. Hoppas vi ses på Klub kg´s halloweengest 😀 Kommer ”föhoppningsvis” inte känna igen en kotte haha 😉 

Idag efter jobbet gick jag hem till min mysiga våning. Myste ner mig med tända ljus och såg halv åtta, följt av ätnligen hemma. Perfekt tisdagskväll. Nu håller jag på att prova en massa kläder, ny känningar och så jag köpt utan att prova. Vissa åker i högen ”vill inte ha” och andar hängs upp på galgar. Får se vad jag gör med hög nr 1. 

Nu ska jag se på ett avsitt av favvoserien, sen sova. 

denna gillade jag 🙂 Man får aldrig för många av ”den lilla svarta” 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *