Bloggflöde

Handlat världens finaste möbler

Hej raringar <3
Hoppas ni mår fint. Jag är helt inne i ett inredningsmode nu haha så därav denna glesa uppdatering. Men nu ska jag uppdatera er om hur det går här hemma. Idag har vi varit ute HELA dagen i en massa inredingsbutiker runt om i hela Stockholm. Dagen började med att jag fick min fina sammetssoffa levererad. Jag trodde inte att den kunde bli finare än på bild, men det kunde den.
Efter att soffan kom på plats så åkte vi till en så ljuvligt fin inredningsbutik på lästmakargatan. Här blev DRÖM stolarna i sammet mina. Visserligen kostade dem 7.900 kr styck, MEN det finns inga finare <3 Det blev fyra stycken och jag är så lycklig. Materiell kärlek. Jag köpte också en fin ljusrosa sänggavel, soffbord, mattor, tv-bänk och vackra ljuslyktor i mässing. Efter denna roliga shopping åkte vi till det mindre roliga stället Ikea för att köpa gardinskenor.
Jag är sååå glad för alla mina köp.
Kvällen avslutades med middag på vår fantastiska balkong.
Nu ska jag koka mig en kopp thé och kurera mig mot min förkylning som börjar komma… 🙁

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *