Bloggflöde

Här är bilden som gav mig 500 avföljare….

”Nu kommer det hända grejer” sa jag till min flickvän innan jag la upp ett foto på oss tillsammans på Instagram. Jag har många hbtqi-personer som följer mig, men säkert en hel del homofober också. Mycket riktigt så hade jag rätt. Efter att bilden legat ute tre minuter var det redan 300 likes, 50 kärleksfulla kommentarer och 100 avföljningar. Varför? Hur kan en sån kärleksfull bild på mig och min flickvän ge sån effekt? Jag tackar er som avföljt mig till följd av denna bild. Jag vill verkligen inte ha några följare som inte stöttar kärlek. Jag blir bara så förbannad och provocerad. Hade jag kysst en kille på bilden hade resultatet aldrig blivit såhär. Vad är det för fel på människor? Hur kan man hata kärlek… Att leva som en öppen lesbisk tjej är ingen dans på rosor vill jag lova. Vissa dagar kan vara så tuffa och psykiskt påfrestande. Och fraser som ”oj du ser inte lesbisk ut”, ”du har inte träffat rätt kille” eller ”du kommer nog va med en kille snart” får mig att spy. Sluta med det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *