Bloggflöde

Häringe Slott, Haninge

Som jag berättade för er så spenderade jag min nationaldag ute i Haninge och på Häringe slott. Vi promenerade kring slottet, åt en fantastiskt god slotts-brunch, vi strosade runt inne i slottet och myste vid poolen. Hade Maria inte varit så spökrädd som hon är hade vi givetvis stannat över natten, men det gick inte. På något sätt. Är ni rädda och / eller känner obehag av andlig aktivitet så bör ni inte åka hit 🙂 Hur som helst älskar jag detta slott och givetvis hade vi valt detta som VÅRT vröllopsslott, men tyvärr går inte slottet att hyra exklusivt. Dock så älskar vi ”vårt” slott lika mycket som detta. Tänk att det bara är ett år kvar.

Idag har jag i alla fall varit och jobbat inne på kontoret. Har bara några få dagar kvar där innan jag byter. Känns både spännande och läskigt. Men en sak i taget. I morgon åker vi till Tel Aviv följt av Jerusalem. Taggad är bara förnamnet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *