FesterFestligheter

Härlig somrig fest på restaurang ART i Vasastan

Igår tog jag med mig mitt hjärta för en festlig kväll på Restaurang ART i vasastan. Det var återigen Erwik Communication som bjöd in till en härlig afton fylld med goda drinkar, underhållning, mat och ett gäng fina vänner.
Det är alltid lika underbart att hänga med ens fina bloggande vänner Platin och Anna  <3
Jag skulle ha tagit såå många mer foton, men jag blev ganska berusad och lämnade helt och hållet min mobil hos hjärtat som snällt satt och pratade med vårt sällskap. Jag minglade runt och kramades med mina fina bekanta.
Jag älskar restaurang Arts lokal. Så mysigt och udda på något sätt. Här finns det både plats för dans och för att sitta ned och njuta av en drink. Stället igår var HELT propp och jag passade på att fota lite innan människor vällde in hehe.
Här kommer några foton från igår 🙂
Hur fina är inte alla mina bransch kollegor? Vi jobbar ju alla här med ungefär samma sak 😉 Plus Annas man Peter då som skyddar oss alla hehe <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *