Bloggflöde

Hej Arvika

Hej finisar!
Ville bara titta in och berätta att jag är framme hemma hos mamsen i Arvika. Som jag alltid brukar säga när jag kommer hit ”här står tiden helt stilla”.. Nu är det ju som sagt höstmarknad här och traditionen är ju att åka runt med sina sänkta bilar och köra raggarvarvet med ett gäng fulla vänner i baksätet. Jag har aldrig sett charmen i detta, inte ens när jag bodde här för 15 år sedan… Helt sjukt egentligen att jag flyttade hemifrån när jag var 15. Jag vet liksom bekanta som bor hemma och är ca 22 år. Det kan jag liksom inte förstå. Då vill man ju ha en annan relation med sina föräldrar och bjuda hem dem till sitt eget hem istället 🙂 Men nu ska jag sluta babbla och umgås med familjen. Är helt slut så det kommer bli en tidig kväll..
Hörs i morgon <3 Puss
Väska och sjal Lous Vuitton. Jeans och skor Gina Tricor och topp Forever 21

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *