Bloggflöde

Hej fredag

Hej bästa och god morgon fredag!
Denna veckan har bara sprungit iväg och jag har inte fått någon tid till att reflektera över allt nytt som hänt. Kan vi snälla bara pausa lite? 🙂 Idag ska jag till kontoret i vanlig ordning sedan ska jag och M lämna Sasha till pappa som ska låna honom över helgen när vi är borta. Sasha älskar att vara hos honom, dels för att han får 100% uppvaktning, men också för att pappa har världens bästa inglasade terass. Bortskämd kisse med andra ord 🙂 Jag vill så gärna ha en till, men det får vänta ett litet tag till.
Nu ska det bli skönt med helg, att få rensa tankarna och göra något helt annat. Att vara helt ny på en arbetsplats gör ju så att man blir helt utsliten. Det är så mycket nytt som man ska lära sig. För mig har allas namn varit jobbigast att komma ihåg hehe. Jag glömmer aldrig ett ansikte, men det är inte alltid som namnen fastnar.

Det är ganska lätt att hamna på Vapiano Stureplan när man har kontoret porten intill. Denna bowl var sååå god Mina älsklingar. Så goa, ljuvliga och helt underbara <3  När jag kom hem igår myste jag med katten och gav han all min tid. Han blir så ledsen om man inte myser med honom. Han är en riktig mys och närhets katt 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *