Bloggflöde

Hon friade till mig!!!

Jag fick rysningar över hela kroppen när jag skrev rubriken och som den lyder så har vi förlovat oss <3 Vi har varit förlovade i cirka en månad, men jag har verkligen försökt att dölja det från er tills Italien-resan eftersom att vi åkte dit för att fira. Jag outade vår förlovning på Instagram väl i Italien och efter det har mitt kommentarsfält, Dm och facebook bombarderas av frågor om hur frieriet gick till.  Det var min älskling som tog mod till sig att göra detta. Hon har i samråd med pappa planerat detta länge och jag helt ovetandes. Hur som helst så gick det till såhär..
En av våra sista dagar i New York besökte jag och Maria Rockerfeller center tillsammans (en av New Yorks högsta byggnader) och eftersom att jag alltid sagt ”man ska säga saker man verkligen menar och känner på höga höjder” tog hon mig på orden. Högst upp i byggnaden på samma plats Marilyn Monroe stod på för ca 60 år sedan gick hon ner på knä. Jag trodde verkligen inte att det var sant. Maria skulle ju aldrig våga, men det gjorde hon <3 Efter att ha sagt ja kom det fram en äldre man och gratulerade oss. Så himla fint. Detta kommer att bli en resa att minnas för alltid. Älskar dig Maria!

Helt kär i mi diamantring. För alltid på mitt finger <3 Ringar i vitt 18K guld och min har en diamant med en 6-klo briljant. Trodde aldrig att vi skulle hitta ringar från Hallbergs, men det gjorde vi <3 Minn ring finns här (Klick) 

 

Om en stund kommer en ny kategori upp i bloggen, BRÖLLOP och all planering!!!

One thought on “Hon friade till mig!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *