Resor

Hotel skansen – Öland

God morgon från Öland <3
Egentligen är det helt otorligt att jag aldrig tidigare besökt denna Ö. Känns så märkligt. En av dem bästa sakerna med att vara vuxen är ju helt klart att man gör precis som man vill. När jag var yngre var ju hela familjen tvugna att komma överrens om vart man skulle på semester och ja, det slutade alltid med Liseberg. Lite tråkigt för mig som aldrig åkt karuseller hehe 🙂 Men nu så, nu är vi här. I går blev det en hel lång myskväll med promenad, middag, pool-häng och mys inne på rummet. Vi bor på Hotell skansen och detta är Ölands bästa hotell (ej spons). Så jag kan varmt rekommndera det. Boka i tid då det snabbt blir fullbokat.
Nu ska vi kila iväg och käka frukost här på hotellet. Mysigt!
Ha en underbar lördag kära läsare <3

Min älskling. Hon hann till och med knycka en bit innan jag hann fota. Haha För mig blev det räkbuffée. Finns ju knappt något mer svenskt så här års.  Jag älskar min klänning. Ni hittar den här (klick) – adlink  Hur idylliskt och vackert???  Baddräk från Lovebylola 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *