Allmänt

Hur jag kom ut

Hur kom du ut?

Jag har fått frågan ”hur kom du ut ur garderoben” ett flertal gånger både i bloggen, på facebook och insta så jag tänkte svara på den frågan här och nu : )

Jag har aldrig riktigt ”kommit ut” med vad jag ”är” utan jag har alltid varit den nyfikna tjejen som vill testa på saker. Men det var på gymnasiet allt hände. Jag stod inte ut med att vara så nyfiken på tjej-sex och jag ville heller inte dö utan att testa. Jag minns hur jag vände mig om på stan efter tjejer jag tyckte var snygga. men jag tänkte liksom inte mer på det… Vem skulle jag berätta detta för? Jag hade ju pojkvän på denna tid så det var ju bara att glömma… Detta fortsatte och jag kommenterade vissa tjejer i närheten av pappa och han skrattade bara och sa ”men Jennie, det är ju jag som ska tycka tjejer är snygga” Han visste redan då. Det vet jag!  Jag kunde inte sluta tänka på hur det skulle vara om jag var med en tjej så jag gjorde slut med min kille och började leva som ”öppet lesbisk”.. Jag grät, var orolig, kände ånger och visste inte vad jag skulle ta mig till. Har aldrig varit så vilsen. Under denna period gick det ner aldless för mycket alkohol och jag syntes ute hela tiden. Inte alls bra… Men allt vände.
Idag lever jag Ihop med en tjej sedan två år tillbaka, alla vet om henne, alla vet att jag är med en tjej. Jag pratar lika öppet på min arbetsplats om min flickvän som mina kollegor gör om sina pojkvänner. Jag har aldrig skämts över att jag är ihop med en tjej. Snarare tvärt om. Jag är glad över att jag faktiskt tog tag i min nyfikenhet så att jag slapp fundera. 
Mamma hade lite svårt i början när jag ”kom ut” hon tänkte direkt på de negativa sidorna hon fått för sig, hur blir det med barn var en fråga som snurrade i hennes huvud. Men idag vet hon att det inte är några som helst problem och oroar sig heller inte över att hon inte skulle få gåvan att bli mormor. 
Summan av kardemumman – DÖ inte Nyfikna.. Jag tror faktiskt att alla människor är bisexuella…
Har ni andra frågor så kan ni ställa dem bland kommentarerna. Svara på allt 🙂 
Glöm nu heller inte att rösta fram mig till årets ”HBTQ-blogg” ni kan rösta varje dag i 10 dagar till.
 

RÖSTA HÄR:
f
inest.se/finestawards

Klicka alltså under min bild (annars röstar i på nån annan heheh) Hela ja ska bli gulmarkerad som bilden nedan! 

 Tack fina


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *