Bloggflöde

Hur kommer din sommar att se ut?

Hej fina ni!
Jag kickade igång min måndag med en massa administrativt jobb som att fakurera, checka och påminna om obetalda fakturor och så vidare. Sådant som helt enkelt måste göras 🙂 Efter detta blev det en promenad i regnet följt av att hämta en hög med paket. Nu har jag precis kommit hem efter en liten fika-dejt eller snarare en jobb-dejt. Måndagar i ett nötskal alltså.. Känner inte att jag har någon semester ändå. Det är ju självvalt såklart och jag känner heller inte att jag ”jobbar” då jag älskar det jag gör.
Resten av sommaren är rätt så planerad och ungefär så här kommer den att se ut.
– Träffa och umgås med min bästis som är hemma från London
– Åka till slottet (vårt slott) med några av mina tärnor för ett checka läget
– Roadtrip på fredag. Vi kommer börja med södra sverige och vara borta på obestämd tid
– Utomlandsresa. Vart vi ska har jag ingen aning om. Det är min bae som hat bokat en överraskningsresa med tanke på min födelsedag.
– Ja, jag fyller år.
– Arvika
– Stockholm Pride…

Hur ser er sommar ut?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *