Bloggflöde

Hur vill du att ditt liv ska sammanfattas?

Att resa handlar för mig inte endast om sol, avkoppling, shopping och god mat. Utan för mig handlar det om att uppleva nya kulturer, höra ett främmande språk, att träffa nya människor och att skapa mig en egen uppfattning om landet vi kommer till. Att resa är en utbildning alla borde hoppa på. Man lär sig aldrig så mycket som man gör när man reser. Det känns som att jag tjatar om detta hela tiden, men det är så sant och jag kommer fortsätta pusha för det.  Vill man vara klimatsmart och/eller kanske är flygrädd kan man ju tågluffa, ta en båt, buss och så vidare. Det går, men givetvis blir resan till destinationen längre. Om det är värt det får ni själva avgöra 🙂
Under en av våra sista dagar i Dubai passade vi på att ta en middag och lite drinkar med en kvinna som vi blev vän med under veckan. Hon hade såna livshistorier att berätta. Denna kvinna var så inspirerande och vi satt och pratade i timmar. Hon kommer ursprungligen från Venezuela men har dem senaste 30 åren bott i Miami. Dock har hon alltid drömt om att flytta till Dubai och det var inte för ens hon fyllde 60 år som hon faktiskt flyttade. Nu har hon bott i staden i ca 1,5 år och nu börjar hon känna sig nöjd med Förenade Arabemiraten.

Det är aldrig försent att testa sina vingar, att uppfylla sina drömmar eller att prova något läskigt man är nyfiken på. Det är du som äger ditt liv och det är DU som håller pennan till din livsbok. Vad vill du att din bok ska innehålla? Min största mardröm är att jag inte har några historier, äventyr eller något spännande jag varit med om att berätta för mina framtida barnbarn. Jag kommer att peppa mina barn till att resa, umgås med människor från olika kulturer och att faktiskt våga gå sin egen väg. Livet går inte i repris så det gäller att ta vara på sin tid <3

så mycket godare än vad det ser ut. Maten i Dubai var mumma
Blus från Zara, kjol från Beshka, Väska Gucci och sandalerna köpte jag i Tyskland förra sommaren

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *