Allmänt

I can only tell you what it feels like

Hej allihopa!
Jag har haft en riktig superhelg! : ) I Fredags jobbade jag för första gången på Münchenbryggeriet, det var verkligen jätteroligt. Jag kan knappt beskriva hur fint det är där, helt fantastiska lokaler. Det blev dock ett ganska långt pass, från fyra på eftermiddagen till ungefär tre på morgonen. På lördagen var jag rätt trött men jag satte mig på tåget till Gävle för att ha kul med syster och Mari. Vi hade riktigt kul kan jag säga! : )


Vid jobbet i fredags!
I Gävle daa! ; )

Vi käkade på Jessicas favoritrestuarng där servitriserna slänger nötter på bordet, haha! Sen gick vi vidare ut på slick! : )
Vi festade, festade och festade hela natten lång och Mari bjöd på massor av gott! Tack : )

Puss!
I morse när vi vakna var två av tre rätt så sega kan jag säga.. Men det var bara att bita i det sura.. Jag åt en god frukost, sen satte jag igång med hantlat och träningscykeln. Inte visste jag att syster min hade utrustat hemmagym i sitt sovrum ; )


Vid tretiden åkte vi hem och mari bjöd mig på favoriten på Vapiano! Du är rätt så snäll du! : )
Tack för en kanonhelg! : ) Puss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *