Bloggflöde

Idag ska mina tärnor få se slottet

Började min dag med att sitta i telefon-möte tillsammans med en kontakt jag har på vårt slott. Vårt slott kallar jag det slott som vi ska gifta oss i. Det är mycket man måste planera, sådant man verkligen inte tänker på. Men det känns verkligen som en dröm. Tänk att jag och min Maria ska gifta oss i ett magiskt slott som är inrett i härliga pastellfärger, pampiga ljuskronor och vackra kakelugnar. Nyp mig i armen. Snart bara ett år kvar. Åh vad bra detta känns. Efter detta långa möte har jag varit på gymmet, städat hemma, jobbat lite och fikat. Bra balanserad tisdag.
Om bara en liten stund ska jag iväg och möta två av mina brudtänor för att sedan ta oss till slottet. Vill så gärna visa dem.
Jag fick en fråga av en läsare där hen undrade om hur många tärnor jag kommer ha och om någon av mina systrar kommer vara det. Jag kommer totalt ha tre stycken tärnor (Emmy, Julia och Charlotte). Alltså inte mina systrar.
Nu ska jag göra i ordning mig.
Vi hörs senare!
Puss

Blev en spontan lunch här idag. En av mina favorit-innergårdar i Stockholm, Hallwylska.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *